Nástroj "Upravit svět"


Komentáře

  1. hej já tam ten nástroj "Upravit svět" nemám :(

    OdpovědětVymazat
  2. Musíš být v režimu upravit město. Pak můžeš přidávat nové parcely a další objekty. Viz návod výše.

    Pokud ve své hře nevidíš tu ikonku na úpravu světa, tak to možná souvisí s tím kolik datadisků vlastníš. EA to přidala až později. V základní verzi to nebylo.

    OdpovědětVymazat
  3. aha to bude ono.. mám ještě ten datadisk "Mazlíčci" ale nemám to nainstalovaný... myslíš že by to stačilo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně musíš mít hru aktualizovanou. V aktualizacích je totiž plno nových funkcí. Zde máme stručný přehled co se kterou aktualizací mění: http://arsepo-forum.1055779.n5.nabble.com/Aktualizace-f5088363.html

      Vymazat
  4. K tem aktualizaci. Delam novou instalaci nekolika disku a za kazdym diskem to chce aktualizovat. Je dobre delat aktualizace za kazdym diskem a nebo az nakonec po kompletni instalaci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postupuj přesně podle instalačních pokynů, jinak nenainstaluješ hru správně, pokud ji vůbec nainstaluješ. Vždy před instalací dalšího dodatku si hra stahuje potřebné aktualizace.

      Vymazat
  5. No ja to tak delam, jenom mi prislo zbytecne to delat po kazdem disku. Mam 16 disku a jejich instalace takhle zabira spoustu casu. Ale diky, jed obre vedet, ze to delam spravne :) Jeste se chci zeptat, cas od casu se mi hra ve stavebnim modu zakousne a nejde s ni nic delat nez ji na tvrdo vypnout a bez ulozeni. Dela to i cista instalace. Nevite kde muze byt zakopany pes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou tohle dělá zapnutý Store ve hře a online připojení, Simport atd. Prostě vypni vše, co online v Možnostech hry.

      Vymazat
  6. Nemivam tohle zaple, ale je pravda, ze mam zaple aj jine aplikace takze to bude asi tim. Diky za rady :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat