Odemknuté poštovní schránky a popelnice

Poštovní schránka je specifický objekt hry, který, je pro běžné hraní zamknutý, tedy není standardně k dispozici v nákupním, stavebním ani  buydebug modu. Na pozemku je poštovní schránka přednastavená hrou bez ohledu na to, zda se vám hodí či nikoli. Schránku si můžete  upravit pouze prostřednictvím nástroje Vytvořit styl. 

Chcete-li mít  poštovní schránky odemknuté (k dispozici), můžete si  stáhnout mód pro jejich odemknutí na stránce Mod The Sims, kde tvůrce CyberBob78 zpřístupnil sbírku odemknutých poštovních schránek z některých světů a herních dodatků. Sbírka obsahuje i popelnici a dvířka pro šachtu na odpadky.


Na ilustračním obrázku chybí jedna pozemní schránka a to sci-fi schránka ze světa Lunární jezera, neboť nemám svět Lunární jezera nainstalovaný, proto se mi schránka ve hře nezobrazuje.


Mějte  na paměti, že při použití objektů se musíte řídit pravidly pro použití těchto downloadů. I poté je instalace těchto objektů na vaše vlastní nebezpečí, což však platí u veškerého vlastního uživatelského obsahu, který si do hry instalujete.

*****

Odemknuté  objekty


ze Základní hry

koloniální schránka
popelnice 

z dodatku Cestovní horečka

schránka z Francie

z dodatku Po setmění

nástěnná schránka na dopisy
dvířka pro šachtu na odpadky

ze Světa Barnacle Bay (obchod Store)

pirátská schránka

ze Světa Hidden Springs (obchod Store)

rekreační schránka

ze Světa Lunární jezera (obchod Store)

sci-fi schránka

*****

Objekty můžete stáhnout jako celek, případně jednotlivě dle potřeby.

Tento mod objekty odemyká, nevloží je do hry, což  znamená, že pokud chcete  jednotlivé objekty ve hře vidět, musíte mít naistalované dodatky Cestovní horečka a Po setmění a dále jednotlivé Světy.
Mod byl vytvořen ve verzi hry 1.33

*****

Ke stažení je


Soubor .rar obsahuje po rozbalení jeden soubor typu .package,  který obsahuje mod pro všechny odemknuté objekty.

Soubor .rar obsahuje po rozbalení osm souborů typu .package, který obsahuje mod pro všechny odemknuté objekty, ale samostatně, tudíž si vyberete k instalaci jen ten, který budete potřebovat.  


*****

Instalace souborů .package

klasicky umístěte do složky Mods do podsložky Packages

....Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

*****

Kde je ve hře hledat

Objekty naleznete v Nákupním modu ve složce Spotřebiče , podsložka Různé spotřebiče


Ve své hře mám vložený (nainstalovaný)  mod obsahující v jednom souboru všechny odemknuté objekty, tedy celkem osm objektů. Na obrázku vidíte objektů  pouze sedm. Je to proto, že nemám nainstalovaný svět Lunární jezera, takže poštovní schránka sci-fi se nezobrazila.

*****

Jak poštovní schránky použít

 

1) Na každém pozemku může být umístěna vždy jen jedna poštovní schránka. 


2)  Pokud umístíte na pozemek více poštovních schránek za pomoci cheatu "moveobjects on/off" a hru si uložíte, po novém nahrání hry se na pozemku objeví pouze  jedna poštovní schránka. 

*****

3) V případě, že chcete poštovní schránku vyměnit  na rozehraném pozemku obydleném simíky, musí být původní schránka, která na pozemku je, neaktivní a Simík musí mít zaplacené všechny účty.


 To, že není schránka aktivní zjistíte tak, že na ni ťuknete a objeví se hláška, kterou vidíte na obrázku "K tomuto objektu nejsou žádné vztahy".

*****

Výměna schránky 

 

1) odstraňte schránku na pozemku  buď bouracím kladivem a nebo ji vezměte nástrojem ruka a prodejte jako jiné objekty
2) umístěte novou schránku
 V případě výměny schránky klasické za schránku na zeď a obráceně, není třeba napřed odstranit původní schránku. Hra umožní umístit novou schránku i za přítomnosti původní, přičemž umístěním nové schránky se automaticky odstraní schránka původní. U nástěnné schránky můžete nastavit různou výšku jako u světel, obrazů apod..

*****

Popelnice a dvířka k šachtě pro odpad

 

Tyto objekty můžete mít ve hře současně. 
Dvířka k šachtě můžete nastavit v různé výšce stejně jako světla, obrazy atd.. 

Komentáře