Jednorožci - návod a popis




Návod zpracoval Totodile7625

Komentáře

  1. Ahoj adoptovala jsem si jednorožce ale jak sem si ho vzala domu tak stratil roh umí jen rychle behat ale roh nema nevite nekdo co mam delat aby ten roh mnel zpatky?? Děkuju....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vypadá na nějakou chybu hry. Můžeš zkusit cheat resetsim, ale to asi nepomůže. Taky se můžeš vrátit k předešlé uložené hře, kdy jsi ještě neměla Jednorožce adoptovaného a adoptovat ho znovu a když se ti stane to samé, tak je to prostě BUG a musíš počkat až to EA v nějaké aktualizaci opraví.

      Vymazat
  2. Kde všade ( myslím mestá v TS3 ) sa jednorožce vyskytuju?
    ps: Prosím odpíšte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V návodě se píše:

      Ako jednorožca získať?

      Veľmi jednoducho. Stačí ak sa v noci prepnete na náhľad na susedstvo a budete kontrolovať prázdne a opustené pozemky v meste. Určite sa tam raz objaví žiara, ktorá Vám ukáže príchod jednorožca. Najlepšie bude, ak si dáte nočné rybarčenie pri nejakom jazierku. Jednorožec príde kľudne až k Vám.

      Vymazat
    2. Jednorožci jsou ve všech městech.

      Vymazat
    3. Takže i v Bridgeportu a starlight shores ?

      Vymazat
    4. Když máš nainstalovaný dodatek Domácí mazlíčci a v Možnostech hry povolené generování zvířat, tak ano, jsou ve všech městech.

      Vymazat
    5. Ne ,musíte mít mazlíčky a obludárium

      Vymazat
  3. Emm Ahoj..:) Ctěla bych se jenom zeptat,hledám vždycky podle popisu různých blogů ,,toho jednorožce" a ještě za nějaký ty čtyři dny v sims se ještě nijak neobjevil..Tak jestli je něco špatně? :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to funguje, ale můžeš zkusit mod na jejich generování: http://modthesims.info/download.php?t=459352

      Vymazat
  4. Ja som sa chcela spítať kde mám nájsť jednorozca cerneho Divoch Kuň lebo mi píše že sa sním mám skamarátiť ale ja neviem kde je ja už mám jedneho bieleho jednorozca ale neviem kdeje ten druhy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Ti moc neporadím, protože hra ho zřejmě generuje náhodně, tudíž budeš muset hledat. Pokud zjistíš více, poděl se prosím s námi, aby se to dozvěděli i další hráči.

      Vymazat
  5. ahoj kde se dá sehnat zverimex? A je to zdarma
    PS: DoMa je doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zverimex je součástí limitované edice Domácí mazlíčci. Na stránce The Sims 3, ho po zaregistrování dodatku, najdeš v sekci Můj účet, Historie nákupů ve Obchodě, a ano Zverimex je tedy zdarma.

      Vymazat
    2. Já jsem se tady koukla a žádný Zverimex tam nevidím. Mám tam pouze obsah navíc, ale Zverimex ne...

      Vymazat
    3. Musíš si na stránce The Sims 3 zaregistrovat exkluzivní obsah limitované edice. Součástí balení hry je k tomu letáček, na kterém tento speciální kód najdeš.

      Vymazat
  6. Ahoj, chcela som sa opýtať, keď som ešte nevedela o jednorožcoch nič, stále sa objavovali, skúšala som cheat testingcheatsenabled true, ale nič, skúšala som to aj na divé kone a jelene. Nevieš, funguje to aj na iné zvieratá ako jednorožce? A keď budem mať jednorožca na mapke, a prídem ku nemu, nezľakne sa ma ako aj divé kone??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cituji z návodu na fóru: " Musíte mať priateľov medzi koňmi, psami aj mačkami."

      http://arsepo-forum.1055779.n5.nabble.com/Jednoro-ci-td4929313.html

      Vymazat
  7. jak nacheatovat jednorozce?

    OdpovědětVymazat
  8. prosim ako mam jednorozca pozvat domov lebo ja to skusam po milion krat a nejde mi nikde a mam 11 najlepsich priatelov koni vsetkych simikov z mesta za nk a vsetky psi a macka. Prosým poradte mi ako mám pozvať jednorožca domooov pllllssssssssss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš se s ním spřátelit.
      Více najdeš zde
      http://arsepo-forum.1055779.n5.nabble.com/Jednoro-ci-td4929313.html

      Vymazat

Okomentovat