Tvorba silnic a pozemků


Návod zpracovala









Odkaz: Nástroj The Sims™ 3 Vytvoř svět – BETA

Protože jsem slíbila návod, tak Vám ukážu jak tvořit silnice a pozemky. Vím, že to dělá dost lidem problémy, tak snad pomůže pár rad ode mě.
Pro rýpaly jen upozornění, že nejsem vývojář a vše není 100 %

Začněme s křižovatkou, je to lepší, protože si můžete lépe představit a umístit silnice, jak potřebujete. Nejprve si zapněte mřížku (viz obrázek) Ta Vám zajistí přesnost pokládky. Dole mějte zaškrtnuto aktivovat.


Můžeme přejít k silnicím..Na tom není nic složitého. Chce to trochu zručnosti. Velmi se to podobá úpravám v grafických editorech. Když máte zhruba silnici, jak chcete přiložte ji ke křižovatce. Ne úplně zblízka. Asi takto: Přepněte na upravit objekt světa (viz obrázek) a chytněte za tmavě modrý čtvereček..přisuňte ke křižovatce.



Takto si můžete vytvořit silnice. Chodníky se tvoří stejným způsobem.
Umístění pozemků je také velmi jednoduché. Pořád si nechte na ploše světa mřížku. Můžete začít tvořit pozemek. Nemusíte se bát začít hned u slinice. Pokud je aktivováno přichytávání k mřížce, nic se nepokazí..
 Velikost pozemku se Vám zobrazuje vpravo dole, kde mám prázdný okýnko. Vyfotila jsem to ve špatný čas.
Pokud budete pozemky chtít sdílet, tvořte velikosti, jako máte ve hře. Např: 30×30, 40×40 atd.
 Až položíte pozemek, otevře se tabulka s možnostmi, jestli chcete typ rezidenční nebo komunitní. Můžete i zadat hodnotu výhledu od 1 do 100..to už záleží na Vás..


Důležitá rada. Než začnete s pokládkou silnic, terén pořádně vyhlaďte a po pokládce silnic s ním už raději nehýbejte. Mohly by Vám na cestách vzniknout neestetické díry.



Přeji hodně štěstí a trpělivosti. 

Komentáře